MALATYA'DA MHP'YE KATILIMLAR SÜRÜYOR


MHP Genel Baskan Yardimcisi Bülent Didinmez, MHP'nin en geç 18 temmuz 2011'de iktidara gelecegini belirtti.
MHP GENEL BASKAN YARDIMCISI DIDINMEZ: "2011'DE IKTIDARA MHP GELECEK"
- MALATYA'DA PARTIYE KATILANLARA ROZETLERINI TAKAN DIDINMEZ
- "TÜRKIYE'YI BIRAKIN SÜPER LIG'DEN BANK ASYA'YA, AMATÖRE DÜSÜRÜYORSUNUZ"
- "18 TEMMUZ 2011'DE YOKSUNUZ, SIZIN YERINIZE MILLIYETÇI HAREKET PARTISI GELECEK"

MALATYA - Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçeklestirilen MHP Genisletilmis Il Divan Toplantisi'na MHP Genel Baskan Yardimcisi Bülent Didinmez, MKY Üyesi Izzet Saribas, MYK Üyesi Saime Palancioglu ve MHP Il Baskani Ömer Ekici'nin yani sira il baskanlari, ilçe teskilatlari temsilcileri, MHP'li belediye baskanlari, Ülkü Ocaklari Yönetim Kurulu ve çok sayida partili katildi. Toplantida konusan MHP Genel Baskan Yardimcisi Bülent Didinmez, AKP'nin Türkiye'yi amatör lige düsürdügünü öne sürdü. AkP
iktidarinin en geç 1 yil 6 ay 7 gün süresi kaldigini söyleyen Didinmez, "17 Temmuz 2011'de milletin önüne sandik getireceksiniz. 18 Temmuz 2011'de yoksunuz. Sizin olmadiginiz yerde birileri var. Olacak partinin adi Milliyetçi Hareket Partisi, Basbakan'in adi Devlet Bahçeli'dir" dedi.
Ülkücüleri eli kanlik olarak tanimlamaya çalisan kesimlerin oldugunu kaydeden Didinmez, "Birileri ülkücüleri eli kanli olarak tanimliyor. Ülkücünün eli kanli degil, ülkücünün eli öpülecek eldir ve gün gelecek bu eli herkes öpecektir. Onun için de az kaldi. Uluslararasi arenada Türkiye sayenizde irtifa kaybetti. Birakin Süper Lig'den Bank Asya'ya düsmeyi, amatör lige düsürüyorsunuz" görüsünü savundu.
Türkiye'de iki üniversite bitirmis birçok issiz varken Cumhurbaskani Abdullah Gül'ün 16 yasindaki oglunun is adami oldugunu söyleyen Didinmez, "25 yasinda üniversite bitirmis, iki üniversite bitirmis kizlarimiz ve erkeklerimiz issiz. Bunlar geri zekali mi, issiz olacak" diye konustu.
MHP Il Baskani Ömer Ekici ise, "Sorunlar agir, hedeflerimiz büyüktür. Ama biz ellerimizi birlestirip, gönüllerimizi tutusturdugumuzda hangi engel asilmaz? Hangi problem çözülmez? Herkesi kucaklayacak yüregimiz var. Milliyetçi Hareket'in iktidari hepimizin eseri olacaktir ve o günler yakindir" dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan
Belediye Bagimsiz Meclis üyeleri Av. Fatma Betül AKSOGAN ve Uzman Dr. Ubeyt AKÇIN Hekimhan Güzelyurt AKP Belediye Meclis üyesi Ahmet ARIBALI
Malatya Türk Ocagi Baskani Nadir GÜNATA ve arkadaslari,
Türk Ocagi yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Ali ERDOGAN,
BBP’den Mesut KUTLUAY, Ibrahim DOGAN, Hasan Yalçin KARATAS

MHP'ye katildilar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.