MALATYA'DA MHP RÜZGARI


Saadet Partisi Malatya Belediyesi Meclis Üyeleri Avukat Fatma Betül Aksoğan ve Doktor Ubeyd Akçin MHP'ye katıldı.
İl Binasında gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Yönetim Genişletilmiş İl Divan Toplantısına, Saadet Partisi’nden istifa ederek MHP’ye katılan Malatya Belediye Meclis Üyeleri, Avukat Fatma Betül Aksoğan ve Doktor Ubeyd Akçin de iştirak etti.
Avukat Betül Aksoğan, asıl üye Abuzer Gündoğar'ın belediye Meclis Üyeliğinden istifa etmesinin ardından Saadet Partisi’nin listesinden Meclis Üyeliği mazbatasını alarak göreve başlamıştı.
Saadet Partisi’nin modern giyimli Meclis Üyesi Avukat Betül Aksoğan, mazbatasını aldığı gün seçildikten sonra partinin önemli olmadığını kaydederek, "Önemli olan Malatya'ya hizmettir. Bütün arkadaşlarımın da böyle düşündüklerini zannediyorum" şeklinde konuşmuştu. Aksoğan ile birlikte Doktor Ubeyd Akçin de MHP ye katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Olağan toplantısı’nda daha sonra önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili toplantıda değerlendirme de bulunulurken, il yönetiminde belediyenin çalışmaları, mahallelerin ve Malatya'nın sorunlarıyla ilgili çalışma yapmak üzere bir komisyon oluşturuldu. Bu komisyon, meclis üyeleriyle birlikte koordineli çalışma yaparak, Malatya'nın sorunlarını Meclis Üyeleri vasıtasıyla belediye gündemine taşınmasını sağlayacak, Meclis üyelerinin de Malatya Belediyesi'nde bu sorunların giderilmesi noktasında etkin muhalefet görevi yapacakları dile getirildi.

Ayrıca önümüzdeki günlerde Belediye Meclis üyeleriyle birlikte mahalle ziyaretlerine başlanması kararı alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.