MHP Başakşehir İlçe Kongresi Yapıldı


Erdal Eker Ve Aytekin Horasan Yönetiminde 2 Listenin İlçe Başkanlık Seçimine aday olarak Katıldığı MHP Başakşehir İlçesi 1.Olağan Kongresinde 123 oy Alan Aytekin Horasan Başakşehir MHP İlçe Başkanı Seçildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya'nın Divan Başkanı olduğu kongrede‚ Ayrıca Divanda Beyazıt Tazegül‚ Turgay Özbey‚Murat Türker yer aldı.

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulundan Levent Gür‚ Zafer Turan‚ Mustafa Nohut‚ Tekin Yavuz‚ Fatih İlçe Başkanı Murat Omurtak‚ Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaaddin Yavuz Güneş kongreye katıldılar. Ayrıca Ak Parti Başakşehir İlçe Teşkilat Başkanı Ayhan Özgülen ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Avcılar‚ Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen’de katıldılar.

Kongre Divan Başkanlığı Seçimi yapıldıktan sonra başladı. Divan Başkanı Kongreye Katılan İlçe Teşkilat Yöneticilerine‚ Parti Delege ve üyelerine‚ Basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra. Kongreye daha önceden belirlenmiş proğramları olmasından dolayı katılamadıkları için mesaj gönderen‚ Başta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP Milletvekillerinin mesajları okundu.

Mevcut İlçe Başkanı Mesut Yıldırım Yaptığı Açılış Konuşmasında Miraç Kandilinin tüm insanlığa Ülkemize Partimize Hayırlar Getirmesi dileğinde bulundu.

Başakşehir İlçe teşkilatının kurulması sürecinde fedakarlık yapan emeği geçen herkese teşekkür etti. İlçe Başkanlık seçiminde yeni seçilecek kadroya başarı dileyerek Allah yardımcıları olsun dedi.


İlçe Sekreteri Ercan Demirci’nin Okuduğu Faaliyet raporu ile Ufuk Abdullah Demir okuduğu Mali Rapor dan Sonra Aday listelerinin Divan’a Sunulması Talep edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya Türkiye Gündemini değerlendiren kısa konuşmasında;


Öncelikle Başakşehir İlçe kongresine katılan tüm İnsanlarımıza hoşgeldiniz demek istiyorum Miraç Kandilinizi tebrik eder‚Çeçenintan’dan Doğu Türkistan’a Filistin’den Irak’a diriliş ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ederim.

Ülkemiz çok nazik ve hassas bir süreçten geçiyor. 6 yıldır Anayasayı sayısal olarak tek başına değiştirebilecek çoğunlukta iktidar olan bir parti olmasına rağmen‚ memleketimizde sonuç hiçte iç açıcı değil.

Milletimize hizmet amacıyla bir çok siyasi partimiz vardır. Bölücü başının gölgesi gibi hareket eden partiyi de ayırırsak‚ Akp'de dışarıdan dayatılan ve aşama aşama uygulanan bir projedir.

Başta Başörtüsü olmak üzere bir çok vaat ile gelen bu hükümet bir çoğu İsrail şirketi olmak üzere bir çok işi peşkeş çekmekte. Dışardan dayatma proje partisi Akp Amerikada Yahudi lobilerinde eğitilmektedir.

Bu iktidar bizleri birçok tehlike ile karşı karşıya bıraktı. Bunlardan ikisini sizinle paylaşmak istiyorum.

İlk olarak; Akp İktidarı devir aldığında Terör belası sıfır noktasında devir aldı. Ancak şimdilik bir takım insanların ve basının bölücübaşı için dile getirdikleri yol haritası yok böyle olmasın şöyle olsun diye kendileri bir yol haritası belirleme girişimindeler.

Muş’ta Yapılan bir toplantıda Bölücübaşı için ve Devrim Şehitleri Adına Saygı duruşu yapılıyor Devletin Kaymakamı yerinde kala kalıyor ne yapacağını şaşırıyor. Devletin içine düştüğü acziyet bu. Bu çok acı bir fotoğraftır.

Bir Devlet ilke ve prensiplerine bağlı kaldıkça bekası mümkündür. Siz ilke ve prensiplerinizi tartışmaya açarsanız birlikteliğinizi koruyamazsınız.

Milletimizin teveccühü ile her türlü saldırılara karşı dik duracağımızı dün olduğu gibi bu gün yarında sürdüreceğiz.

Bir diğer sorunda; Ekonomik olarak Faiz‚ Borsa‚ Döviz üçgeninde yaşanan zor durumları görüyoruz. Hanımlar ve Beyler Mutfaklarda yaşanan sıkıntıları görmekte. Ekonomimiz ilk 6 ay içinde 20 katrilyon açık vermiştir. Her üç gençten biri işsiz durumdadır. İktidarın nasıl bir sıkıntıya soktuğu alenidir. Bozuk ekonomiye bağlı olarak sosyal arızalarda meydana gelmeye başladı. Ahlaksızlık diz boyu. Özellikle hanımlar ve beyler affınıza sığınarak söylemek istiyorum binlerce kadın vesika almak için çalışıyor. Bu iktidar bizleri bu sıkıntılarla karşı karşıya bırakmıştır.

Tüm bu sorunların çözümü Ankara merkezli bir düşünce sergileyen MHP’nin iktidara gelmesiyle mümkündür. Bu gayenin gerçekleşmesi için başta Başakşehir İlçe teşkilatı olmak üzere Türkiye’de teşkilatlarımız kararlılıkla davamızı insanlara anlatmalı ve hayata geçirmesi gerekir. Bu vesile ile Başakşehir İlçe Başkanlığına seçilecek Kadroya başarılar dilerim.

Listelerin sunulmasıyla 2 başkan adayı kısa konuşmalar yaptılar

Erdal Eker;

Miraç Kandilinin Başta Doğu Türkistan olmak üzere Türk ve İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim

iddası ve hedefi olan teşkilatçılık ve kurumsalcılıkla koltuk için değil davaya hizmet için bana güvenerek vereceğiniz oylar davayı Başakşehir’den Başlayarak Türkiye’ye yayacak bir kadroyla aday olduğunu belirtti.

Aytekin Horasan;

Konreye Katılan Tüm Katılımcılara teşekkür eder‚ Miraç Kandilinin Türk ve İslam Alemine Hayırlar getirmesini temenni ederim.

12 yıldır Başakşehir’de İkamet ettiğini 3 çocuk babası olduğunu Başakşehir’de ticaretle uğraştığını ifade etti.

Siyasi partiler millete hizmet için kurulmuş kurumlardır. Bizde hizmet için aday olduk. Öncelikle Başakşehir İlçe Teşkilat Kurucusu Av. Mesut Yıldırım’a Teşekkür ederim. Milletimizin teveccühü ile MHP İktidara yürüyen bir harekattır. Dava arkadaşlarım Başakşehir’e MHP Mührünü vuracak terbiye‚ disiplin ve ülkü davasına sadık insanlardır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

İsimleri MHP Başakşehir İlçe başkan Adayı Erdal Eker listesinde okunan Önder Aras ve Köksal Daldal İstifa Ettiklerini Dilekçe ile Divan Başkanlığına sundular.

Oylamaya geçilen kongre salonunda sonuçlar adayların birden fazla olması sebebiyle yüksek seçim kurulu yetkilileri mesai bitim saati olan saat 17:00 beklemesi oy sayım ve sonuç ilan etmeleri partililerce heyecanla beklendi.

1 yorum:

  1. kardeş site çok güzel olmuş emeğine sağlık.biz ülkücüler olarak arkadayız devatt et kardeşş.
    ...Ne Mutlu Türk'üm Diye Ne...

    YanıtlaSil

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.