BAHÇELİ MALATYALILARLA BULUŞTU

MHP Lideri Devlet BAHÇELİ, Malatya ziyaret programına Darende ilçe teşkilatını ziyaret ederek başladı.
Kayseri' den karayolu ile Darende iilçesine gelen Bahçeli, kalabalık partili gurubu tarafından 'Başbakan' ve 'Devletin Başına Devlet Gelecek' sloganlarıyla karşılandı.Bahçeli, Malatya'nın Darende ilçe merkezinde vatandaşlara seslendikten sonra Saadet Partisi'nden MHP'ye katılanlara rozet taktı.Anayasa değişikliği için Eylül ayında yapılacak olan halk oylamasına değinen Bahçeli, ''Anayasa Mahkemesi ister iptal etsin ister etmesin eğer Türkiye 12 Eylül günü bir referanduma gidecek ise Meclisteki 335 tıkanıklığı milli iradede kendini göstermeli ve referandum yoluyla bugünkü siyasi iktidara bir uyarı yapılmalıdır. Referandumda anayasa değişikliğinin kabul oyuyla kuvvetlendirilmesi hali zaten ayağı yerden kesilmiş,şımarmış, kendini beğenmiş, herkesi küçük gören herkesi horlayan herkesi tersleyen bir Başbakanı çıldırtır ve ne yaptığı bilinmez bir halde hem kendisine hem partisine hem Türkiye'ye zarar verir hale gelir'' diye konuştu.Daha sonra Kozluca beldesine geçen Bahçeli, Belediye Başkanı Hacı İbrahim Demirkaya'yı ziyaret eti.Belediye binasının balkonundan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bahçeli, Demirkaya'nın seçildiği günden bu yana MHP'nin belediye başkanı değil Kozluca'nın belediye başkanı olmayı düşündüğünü belirtti. Bahçeli, ''Hacı İbrahim Demirkaya, partizanlık yapmayacaktır. Taraftarlık gütmeyecektir. Haksızlık, adaletsizlik peşinde koşmayacaktır. Hiçbir yolsuzluk, suiistimal düşünmeyecektir'' dedi.
''MUHALET BELEDİYELERİNE MÜŞKÜLAT ÇIKARIYORLAR''

Zaman zaman siyasi iktidarların muhalefet belediyelerini gözardı ettiğini savunan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:'(Bizim partiden olursanız size daha büyük hizmet gelir) teklifinde bulunuyorlar. Bu defa başka partiden olursa da imkanları tarafgir kullanmaya başlıyorlar. Bugün Türkiye'ye bakıyorum, MHP'li belediyelerden bana gelen şikayetleri dinliyorum. Mevcut siyasi iktidar kendi belediyelerine akıtırken, muhalefeti temsil eden belediye başkanlıklarını ise baktırır hale getiriyor. Hakları olan imkanları dahi vermekte müşkülat çıkartıyor.''Bahçeli, Kozluca Belediye Başkanı Demirkaya'nın çok sıcak, kaynaştırıcı, bütünleştirici bir anlayışın temsilcisi olduğunu belirterek, ''Bu anlayışını destekliyoruz, belediye başkanımızın yanındayız. Burada birleştirici olacak, kaynaştırıcı olacak, birlik ve beraberliğin yanında olacak, etnik ve mezhep ayrımcılığı gütmeyecek. Onu yapanlara fırsat vermemek için kendisi üzerine düşen her görevi yapacak'' dedi.

Bahçeli daha sonra Kozluca'dan Malatya'ya hareket etti. Develi mevkisinde bir kayısı bahçesine giden Bahçeli, hasat yapılan bahçede kayısı üreticisinin ve mevsimlik işçilerin sorunlarını dinledi. Ardından Malatya'ya gelen Bahçeli, Anemon oteline geçerek MHP MYK üyesi Saime PALANCIOĞLUNUN torunlarının sünnet merasimine katıldı.ETİK HABER den alınmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.