Bahçeli, BBP Merkezi'ni Ziyaret Etti


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aradan geçen 30 saate rağmen arama ve kurtarma ekiplerinin olay yerine ulaşamamış olmalarının kazazedelerin sağlık durumları konusunda endişelerin artmasına neden olduğunu belirtti.


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesi nedeniyle akşam saatlerinde BBP Genel Merkezi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, ziyaretin ardından yaptığı yazılı açıklamada, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun seçim çalışmaları esnasında vuku bulan helikopter kazasının herkesi derinden üzdüğünü belirtti.

Aradan geçen 30 saate rağmen arama ve kurtarma ekiplerinin olay yerine ulaşamamış olmalarının kazazedelerin sağlık durumları konusunda endişelere neden olduğunu belirten Bahçeli, "Cenab-ı Allah'tan niyazımız ve dualarımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde bulunanlara bir an önce ulaşılması ve olayın can kaybı olmadan atlatılması ve aydınlatılmasıdır. Yüce Allah'ı, Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nu milletimize bağışlaması temennisiyle, aziz milletimize, ailesine ve Büyük Birlik Partisi mensuplarına sabır ve metanet diliyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.