PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ŞOKTA



Terör örgütünün üst düzey sorumlularından ve Murat Karayılan'a yakınlığıyla tanınan Abdülkerim Ertaş'ın Bestler-Dereler bölgesinde ölü ele geçirilmesi örgütte büyük şok yaratırken, teröristler arasında yapılan telsiz konuşmalarında ''Kurtay Faraşin'' kod adlı Ertaş'ın öldürülmesinden Suriye uyruklu FehmanHüseyin'in sorumlu tutulduğu bildirildi.
Irak sınırında keşif uçuşu yapmayı sürdüren ''Heron'' adlı insansız hava aracının, bir süre önce Şırnak'ın Uludere Bestler-Dereler Bölgesi'nde kalabalık bir terörist grubu tespit etmesinin ardından özel eğitimli timler tarafından gerçekleştirilen operasyonda aralarında terör örgütünün silahlı kanadının üst düzey sorumlularından ''Kurtay Faraşin'' kod adlı Abdülkerim Ertaş, yardımcılarından ''Piling Hakkari'' kod adlı Şaban Aktaş, ''Şiyar Van'' kod adlı Mustafa İşçan ve Suriye kökenli ''Brüsk Kobani'' kod adlı Ali Mürşit adlı teröristler etkisiz hale getirildi.
Terör örgütüne 1992 yılında katılan ''Kurtay Faraşin'' kod adlı Abdülkerim Ertaş'ın, 2004 yılında terör örgütünün İran'daki kanlı eylemlerini organize ettiği, 2005 yılında ise Murat Karayılan'ın talimatıyla örgütün üst yönetim kadrosuna getirildiği kaydedildi. Karayılan'a çok yakın olan ve 2006-2007 tarihleri arasında Irak'ın kuzeyinde terör örgütünün önemli kamplarından olan Haftanin bölgesininsorumluluğunu yürüten terörist Abdülkerim Ertaş, terör örgütünün ''silahlı kanat sorumlusu'' Suriyeli ''Dr. Bahoz'' kod adlı Fehman Hüseyin'in yakın adamı olan ''Dr. Ali'' kod adlı Yusuf Turhallı'nın yerine Ocak 2008'de ''Şırnak, Siirt, Bingöl, Bitlis'' sorumlusu olarak atandı.
Terörist Abdülkerim Ertaş'ın etkisiz hale getirildiği örgüte telsizle duyurulurken, terör örgütü mensuplarının büyük şok ve moral çöküntüsü yaşadığı belirlendi. Örgütün telsiz anonslarında, Ertaş'ı riskli eylemlere gönderdiği için Fehman Hüseyin suçlandı. ''Suriyeli Dr. Ali'nin intikamını Kurtay yoldaşı harcayarak aldı'', ''Suriyelinin hırsı daha ne kadar arkadaşımızın başını yiyecek'' şeklinde anonslara yol açtığı kaydedildi.
Güvenlik kaynakları, Fehman Hüseyin'in, Abdülkerim Ertaş'ın yakın adamıYusuf Turhallı'nın yerine ''Şırnak, Siirt, Bingöl ve Bitlis'' sorumluluğuna atanmasını hazmedemediği ve Ertaş'ı sürekli riskli eylemlere yönlendirdiğini iddia ederken, güvenlik güçlerinin böyle bir eylem hazırlığındayken Ertaş'ı etkisiz hale getirdiğini belirttiler.
Bu arada Abdülkerim Ertaş'a bağlı bazı teröristlerin örgütten kaçtıkları ve yakında ''teslim'' olacakları da iddialar arasında yer alıyor.
Terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan ve Suriye uyruklu FehmanHüseyin arasında yaşanan liderlik kavgasında bugüne kadar bazı terör örgütü mensupları zehirlenerek, bazıları da silahla vurularak öldürülmüştü.

6 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. PKKLİLARIN TOPU 1 TANE KÜRT ETMEZ SEN KIMSINKI KIMI SAVUNUYORSUN SİZ BİZ YOK HEPİMİZ BİRİZ TÜRKİYEYİZ.EGER İSTEMIYORSANIZ SUSARSINIZ YADA KAN KUSTURURUZ MHP

    YanıtlaSil
  3. BAYRAMTEPE BAŞAKŞEHİR OVASI BOZKURT YUVASI:)

    YanıtlaSil
  4. BEN LAZIM,KÜRDÜM,GÜRCÜYÜM,ERMENİYİM,ÇERKEZİM,AZERİYİ,KAZAĞIM,ABAZAYIM BEN HER ŞEYİN ÖNÜNDE SİZİNDE OLDUĞUNUZ GİBİ TÜRKÜM.
    BU YAZIMA KÜRT KARDEŞLERİM DİYE BAŞLAMAK VEYA LAZ KARDEŞLERİM DİYE BAŞLAMAK AĞRIMA GİDİYOR.
    DEĞERLİ TÜRK KARDEŞLERİM.
    BİZİ BÖLMEK İSTİYORLAR BEN TRABZONLUYUM GÜNEY DOĞUDA İŞLERİM İLE İLGİLİ HEMEN HEMEN HER YERİ GEZDİM BÖLGEDE BÖYLE TÜRK KÜRT PROBLEMİ YOK KONU TAMAMEN BASIN TARAFINDAN ABARTILIYOR.YAPILMASI GEEKEN ÇOK BASİT AKP,CHP,MHP,DSP,SP VS GİBİ PARTİLERİN SEÇİM BÜROLARI O BÖLGEDE KÖYLERİNDE AÇMALARI GEREKİYOR SİZ SAHİP ÇIKMAZSANIZ BURAYI DOLDURAN DTP GİBİ ERMENİSTANIN,RUSYANIN,ALMANYANIN,FRANSANIN,YUNANİSTANIN,İSRAİL İN,ABD NİN DESTEKLEDİĞİ PARTİLER TÜRER SAYILARIDA 1000 VEYA 2000 DİR,TOPLUMU ARKALARINDAN SÜRÜKLEMEYE ÇALIŞIRLAR HALKI TEHTİT EDERLER BUNLAR KANITLANMIŞ GERÇEKLERDİR,AHMET TÜRK VE YANDAŞLARI TARİH SİZDEN HESAP SORACAKTIR,ÇOK ÜZÜLDÜM HAKKARİDE POLİN DÖVDÜĞÜ ÇOCUĞU GÖRÜNCE GEREKEN YAPILMALI PEKİ O ÇOCUĞU ORAYA GÖNDEREN KAYPAKLARIN DURUMU NE OLACAK ÖNELİ OLAN BU AHMET TÜRK SOY İSMİ KAN OLSUN ONA BİR BASIN MESUBU SORUYOR ( O ÇACUĞU ORAYA GÖNDERENİN HİÇMİ SUÇU YOK ) CEVAP ÖZGÜRLÜKLERİNİ İSTİYORLAR DİYOR,BE ALLAH IN İNŞALLAH HESAP SORACAĞI DTP NE ÖZGÜRLÜĞÜ RİZE,TRABZON,ARTVİN,ORDU VS.ÇOCUKLAR NASIL İSE ORDAKİ ÇOCUKLARDA AYNI MİDYATTA,ŞIRNAKTA,SİLOPİDE BULUNDUM ÇOCUKLAR İLE KONUŞTUM BÖYLE BİR SORUN YOK,SORUN SİZİN BÖLGEYİ SIKINTIYA SOKTUĞUNUZDUR,DTP NİN SÖZDE ASKERİ PKK HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYIN TARİH TEKERÜRDEN İBRETTİR.

    ŞİMDİ FARZEDELİM SÖZDE KÜRDİSTAN KURULDU
    CUMHURBAŞKANI BARZANİ BAŞBAKAN OSMAN BAYDEMİR SONRA EVET SONRASI ÖNEMLİ.SİZ HİÇ FARKINDA DEĞİLMİSİNİZ ORTA DOĞUYU BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR BÖLGEDE İKİ TANE BOMBA VAR ERMENİSTAN VE İSRAİL TABİ EN SIKINTILISI RUSYA BESLENDİĞİ FAKTÖRLER BELLİ.YANİ SONUNDA MÜSLÜMANLIK,TÜRKİYE KALMAMASI İÇİN GEREKEN YAPILACAKTIR.TABİ FARZETTİK YA KÜRDİSTANIN KURULDUĞUNU SİZİ KATLEDECEK VE AVRUPA BİRLİĞİ,ABD,İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ VS.GİBİ KİMSEYİ DİNLEMEYECEK İRAN VAR.ÇÜNKÜ BU YOK EDİLİŞ SÜRECİNDE ONLARDA VAR.O ZAMAN SİZİ KİM KURTARACAK MÜTTEFİKLERİ KORE ABD Mİ CESARET EDECEK.DTP VE AHMET TÜRK GÜNEY DOĞUYU BÖLME ÇABLARINIZDAN VAZGEÇİN BİR AN ÖNCE SİYASET YAPIYORSANIZ BÖLGESEL DEĞİL TÜRKİYE NİN SİYASETİNİ YAPIN YAŞINIZ 50-60 NEY İSE YAŞASANIZ 40 YIL DAHA YAŞARSINIZ ALLAH IN HESABI HEPİMİZ İÇİN ÇOK AĞAR OLACAK

    YanıtlaSil
  5. cihan kardeş söyledikerine katılmamak elde degil helal olsun sana

    YanıtlaSil
  6. aynen öle kardeşler tşk bingöl

    YanıtlaSil

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.