MHP İSTANBUL B.BLD BASKAN ADAYI AHMET TURGUT BASINLA TANIŞTI


Ahmet Turgut basınla tanıştı

Topbaş ve Kılıçdaroğlu'na "Seviyeli ve üsluplu" siyaset öneren Turgut, "Biz hamaset yapmayacağız, kimseye çamur atmayacağız." dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Turgut basının karşısına geçti. Topbaş ve Kılıçdaroğlu'na "Seviyeli ve üsluplu" siyaset öneren Turgut, "Biz hamaset yapmayacağız, kimseye çamur atmayacağız." dedi.
POPÜLİZM YAPMADIK



MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Turgut ile İl Başkanı İhsan Barutçu bir basın toplantısı düzenledi. İlk olarak söz alan İhsan Barutçu, yerel seçimi kastederek, Türk siyasetinin tarihi bir süreçten geçeceğini dile getirdi. Bir çok siyasi partinin Büyükşehir adaylarını alelacele belirlediğini belirten Barutçu, "Biz MHP İl Başkanlığı olarak İstanbul'umuzun önemini kavrayan bir aday belirledik. Bir çok aday adayının arasından, İstanbul'a yönelik hazırlıkları olan bir ismi belirledik. Merakla beklenen bir isimdi. Sürekli sorular soruluyordu. Popülizm üzerine siyaset yapmayacak, denmiş ve yıpranmış partilerin adaylarının değil İstanbul meselelerini çözecek, hazırlıklı, bilinçli bir aday takdim ediyoruz." dedi.
TURGUT, KUTUP YILDIZIDIR


AKP ve CHP adaylarını eleştiren İhsan Barutçu, "CHP adayı varoşlara gidip çamur üzerinden siyaset yapmak istedi. Kadir Topbaş'ın yeterli olmadığı görüldüğü için hemen Başbakan CHP adayına cevap yetiştirdi. Bir tarafında çöp diğer tarafında çamur olan, çöpten ve çamurdan siyaset yapan iki partinin adayı karşısında temiz siyaset, temiz hizmet, düzeyli siyaset anlayışıyla adayımızı açıklıyoruz." ifadelerini kullandı. Belediye başkan adaylarından yıldız diye bahseden İhsan Barutçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Turgut'u ise 'Kutup Yıldızı' olarak niteledi.
5 YIL SONRA BU METROPOLÜ TANIYAMAYACAKSINIZ


Kürsüye gelen Ahmet Turgut, öncelikle kendisini tercih eden Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek konuşmasına başladı. Ahmet Turgut, "Genel Başkanımızın teveccühleri ile MHP'nin İstanbul adayıyım. Bugünden itibaren İstanbullularla kucaklaşacağız. Bir çok aday adayı arasından şahsımı tercih ettikleri için sayın İl Başkanımız ve Genel Başkanımıza teşekkür ederim." dedi.
Gerçekçi, ayağı yere basan projelere sahip olduğunu dile getiren Ahmet Turgut, "İstanbulluların teveccühüyle göreve geldikten 5 yıl sonra bu metropolü tanıyamayacaksınız. Halen çöp ve çamurun konuşulduğu bu kente 5 yıl sonra belediyeciliğin nasıl yapılacağını Allah'ın izniyle göstereceğiz." dedi.
20 yıllık meslek hayatında taş üstüne çok taş koyduğunu anlatan Ahmet Turgut, "Bulunduğum görevleri layıkıyla yerine getirdim. Allah'ın izniyle dünyanın en güzel şehrine hizmet edeceğim." şeklinde konuştu.
Ahmet Turgut şunları söyledi: "İstanbul için kurduğum tüm hayalleri yakında vatandaşlarımızla paylaşacağım. İstanbul'un küçük nüfuslu mahallesinden en büyük nüfuslu ilçesine kadar tüm sorunları tek tek çözeceğimizi göstereceğiz. Hamaset yapmayacağız. Kimseye çamur atmayacağız. Bu kent için oluşturduğumuz vizyonu ortaya koyacağız. İstanbul'u yatırımın adresi haline getireceğiz. Kentin sorunlarını biliyorum. Kentimizin ne kadar sorunlu olduğunu biliyorum. Asayiş ve güvenlik, işsizlik, ulaşım, deprem, trafik, planlama gibi bütün sorunların farkındayız. Bu kent için tüm sorunların çözümü var. Bu çözümleri biliyoruz. İstanbullular bize teveccüh ederse dürüst, açık, katılımcı bir belediyecilikle bunların altından kalkacağız."
HODRİ MEYDAN

Topbaş ve Kılıçdaroğlu'na ve diğer adaylara başarılar dileyen Ahmet Turgut, "Yarışa giren çok kıymetli adayların seviyeli ve üsluplu sürdürecekleri yarışta, İstanbulluya yakışır bir üslupla karşılarına çıkacağım adaylara başarılar diliyorum." dedi. "Hodri Meydan" diyerek iddiasını da dile getiren Turgut, "İstanbul bizi bekliyoruz. Biz de İstanbulluyla kucaklaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.