BAHÇELİ`DEN İSTANBUL ÇIKARMASI (Video)





MHP Lideri Bahçeli İstanbul'da gövde gösterisi yaptı. Partisinin İstanbul belediye başkan adaylarını tanıtan Bahçeli, "29 Mart'ta AKP'yi sandığa gömün" çağrısı yaptı.
MHP, kuruluşunun 40. yılını 'Bir Hilal Uğruna Kırk Yıl'sloganıyla kutlarken yerel seçimlere de damgasını vuruyor. Partisinin İstanbul adaylarının tanıtım töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul'un önemine değinerek 29 Mart'ta MHP'nin sandıktan zaferle çıkacağını vurguladı ve AKP'li belediyelerin halka hizmetten uzak olduğunu söyledi




Yaklaşık 85 bin kişinin katıldığı "40. Yıl Marşı" nın söylenildiği ve adayların tek tek tanıtıldığı toplantıda önemli açıklamalar yapan Bahçeli, AKP hükümetinin devletin olanaklarını yandaşlarına peşkeş çektiğini vurguladı. MHP'li adayların halka hizmet için yola çıktıklarını belirten Bahçeli, 29 Mart'ta AKP'ye ders verilmesi gerektiğini söyledi.




Bahçeli'nin 40 ilde düzenlenecek miting ve salon toplantılarında AKP'nin yolsuzluk dosyalarını açıp devletin olanaklarının nasıl yandaşlara peşkeş çekildiğini belgeleriyle açıklayacağı belirtiliyor.




BAHÇELİ; 40 ildeki mitinglerde AKP hükümetinin ekonomi politikalarını da bütün yönleri ile açıklayıp, çiftçinin, emeklinin, dar gelirlinin, memurun durumunu sıralayacak. MHP'nin seçim kampanyalarında partinin 40. kuruluş yıldönümü için belirlenen "Bir Hilal uğruna 40. yıl" sloganı ve "40. Yıl Marşı" kullanılacak



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), kuruluşunun 40. yılını 'Bir Hilal Uğruna Kırk Yıl'sloganıyla kutlarken yerel seçimlere de damgasını vuruyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün İstanbul çıkarması yaparken, partisinin 40. kuruluş yıldönümüne denk gelen 29 Mart yerel seçimleri için de 40 ilde 40 miting yapacağı belirtiliyor.
Bahçeli'nin 40 ildeki miting ve salon toplantılarında AKP'nin yolsuzluk dosyalarını açıp devletin olanaklarının nasıl yandaşlara peşkeş çekildiğini de belgeleriyle açıklayacağı belirtiliyor.
AKP'YE DERS VERME ZAMANI

MHP'nin seçim kampanyalarında partinin 40. kuruluş yıldönümü için belirlenen "Bir Hilal uğruna 40. yıl" sloganı ve "40. Yıl Marşı" kullanılacak. Yerel seçimlerin AKP'ye ders verilmesi için önemli bir kıstas olacağını belirten MHP yetkilileri, 40 ildeki etkinliklerde Bahçeli'nin 7 yıldır iktidarda olan AKP'nin " yolsuzluklarını, yandaşlarına sağladığı ayrıcalıkları, hükümetin içte ve dışta Türkiye'yi getirdiği durumu" bütün yönleri ile ortaya koyacağı belirtiliyor.MHP Lideri Bahçeli'nin 40 ildeki mitinglerde AKP hükümetinin ekonomi politikalarını da bütün yönleri ile açıklayıp, çiftçinin, emeklinin, dar gelirlinin, memurun durumunu sıralayıp, Başbakan Erdoğan'ın ekonomik krizi yönetmedeki beceriksizliklerini de ortaya sereceği de açıklandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not:Eğer bu bloğa üyeliğiniz yoksa,aşağıda yorumlama biçiminden anonimi seçerek yorumunuzu bırakabilirsiniz.